ray ban zonnebril Nu is het zo, of om de zware z

Nu is het zo, of om de zware zakken te vullen

De Rangers fans r ray ban zonnebril eageren, want de bal in de Rangers keeper Henrik Lundqvist dia ‘s in Pittsburgh? 20 keer op een tweede fase. (Photo11: Kathy willens / AP) vergeten de vooruitgang en de vermoeidheid van de belachelijke alibi, maar het is niet mogelijk.Vergeet de strijd macht spel (zelfs een krachtige woorden, zijn er genoeg?Wacht, vergeten dat Nash, en doen wat ze moeten doen, het doelwit nummer vergeten.

Als winnen.Om het af te maken.Of voor te bereiden op een onaangename handdruk.

De Rangers moeten in de tuin op woensdag 4 wedstrijden winnen, 2 wedstrijd 2 wedstrijden, omdat het voorbij is, maar in de afgelopen 25 jaar veel is gedaan, ze een keer van de wedstrijd niet in wedstrijd 3 terug.

Ze willen gewoon niet.

Aan de andere kant, ook al is het iemand van de serie.

De Rangers in hun team is veel gaten in hun spel, de pinguïns hebben de pleisters, vaste zoveel gaten. heeft in een van de beste spelers van de wereld, en dit is een van mijn favoriete spel.Marc André Fleury spelen zoals Henrik Lundqvist twee wedstrijden.

En de coach z ‘n , ondanks de hoogste score van de huidige situatie is absoluut de juiste bescherming van get ray ban zonnebril uigen, ondanks de verlegenheid 0 34 spelen, ondanks de keeper beter niet goed, ondanks meerdere fouten (zoals de drie los van de bevoegdheden van de onmiddellijk na de mislukking van de Rangers), niet wordt overwonnen, of ten minste zeven, in artikel 9 gedurende de periode.Ze won de korte overuren 1.

Is dat ze nog niet verslaan, een amplitude van pinguïns eerste race sinds de eerste periode.

De Rangers dinsdag in de rest van de dag in zeven dagen speelt al vijf, zes van d ray ban zonnebril e negen.Miller, ) leidt tot een dynamische en verse benen.Maar hij heeft zich niet om hun geen enkele wedstrijd 4.

Hij zei eens, ray ban zonnebril Chris Kreider, de snelheid, de goal miste en de omvang van de pijn, dokter “is niet lang.Ik denk dat we wel weten dat in een korte tijd, en ik weet niet of er een dag of een paar over z ‘n terugkeer “.

“Hij zal veel voor ons team, zonder twijfel, ” toe te voegen.

In het spel van de 3, 2 0 verliezen, de cavalerie bellen in Fleury drie buizen, die niet in acht kunnen tijdens de doelstellingen van de verordening.

zei: “dit is een beter, meer inspanningen om z ‘n leven.”Hij antwoordde. ”

De eigenaar zei dat pinguïns Mario Lemieux zei dat z ‘n oude partner en vriend, Ranger assistent – Ulf Samuelson, “een Fleury kan hem grijpen.”

“Dus” zei, als we een beetje ver van leflunomide kansen kan een beetje beter. ”

Vermoeidheid is niet langer een factor.Dit is niet mogelijk, of ze kunnen beginnen met de spullen in de zak nu.

Dit is een wedstrijd van het seizoen, in de afgelopen drie jaar, en ze hebben veel gewonnen wedstrijd, ze moeten winnen.Ze verloor ook wat voor de duivel naar Boston, 12, 13, zet ze op de rand van de afschaffing van het seizoen.