ray ban zonnebril In het pakket van de studenten

In het pakket van de studenten als mode ontwerp Award winnen

Ontwerp van een nationale wedstrijd va ray ban zonnebril n de officiële zakken en een t – shirt, dit jaar is de rivier eiland postdoctorale Fashion Week verdiend hebben de studenten van de Universiteit van Nottingham Trent.Mode ontwerpen die studenten Frankie zie haar ontwerp voor afgestudeerden van Fashion Week en T – shirts te dragen van de werknemers in de grote show, zak.Het eiland in de rivier d ray ban zonnebril e winkel personeel zal ook een t – shirt, en aan de klant in een papieren zak op 6 juni in geval van 10 naar Londen.

Frankie, die heeft ray ban zonnebril deelgenomen aan de mode leerlingen verspreid over het hele land, in willekeurige beelden van de die ray ban zonnebril ren naar de zak ontwerp, met een egel, Koala, kip, flamingo ‘s foto’ s, de leeuw en de eland.Ze heeft een close – up van haar potlood toegevoegd aan het beeld dat die foto ‘s van verschillende dieren, zoals de Koala’ s oor egel steken, moose geweien en de leeuw de manen.In overeenstemming met de kleur van het merk van afgestudeerden van Fashion Week toe te voegen aan de spaanders.Dit pakket zal ook met Frankie en de naam van de universiteit, symbool van de gebeurtenissen en de sponsors.

Het ontwerp zal worden opgenomen in de t – shirts voor, op de achterkant van de gebeurtenissen en de identificatie van de details.Frankie heeft 500 Awards, zie ook het ontwerp van haar werk.

“Ik ben blij dat ik kan winnen, ik kan niet geloven hoeveel mensen naar mijn ontwerp,” Frankie zei, wie is in haar laatste jaar op de Universiteit van kunst en design.

Ze zegt: “Ik wil een volledig willekeurige dingen in m ‘n ontwerp besluit in te gaan, en de dieren in voor, kijk eerst naar allerlei ideeën.Ze is gewoon leuker, lijkt de mensen lachen.Het gebruik van dieren in potlood van delen van het menselijk lichaam geïnspireerd ik beter m ‘n potlood, begon te trekken, te kijk ik de kruimels.

, rivier eiland, interne bestuur zei: “Frankie ontwerp rekening te houden met wat de mode is alles over; worden vreemde, grappig en ontwikkeling.Haar tas en T – shirts zijn goed uitgevoerd, laten we lachen. ”

Ze in het Staples, Universiteit van Nottingham Trent mode ontwerp – programma, die zei: “wij zijn blij te horen dat het Frankie succesvol, ze verdient het.Ze is een goed antwoord op deze korte, het creëren van een aantrekkelijk ontwerp, kan nu zien veel mensen.Dit is een geweldig resultaat, natuurlijk, we zijn blij dat haar werk in de tas en een t – shirt. ”