ray ban zonnebril In een zak.Ik een plaatsel

In een zak.

Ik een plaatselijke winkel met terugwinning, met inbegrip van de plastic zak, dus ik begin vorig jaar heeft alle kunststof zakken worden gered.Want ze is gewoon kleine dingen, ik wil aan het einde van de maand moet ik een twee plastic zakken.

Een paar weken later, ik moet met beide handen een zware zakken van kunststof zakken, verbazingwekkend, de bezetting van de passagiers.Nu, neem de 300 miljoen keer op, Amerikanen, weet je waarom de mensen, de tonnage per jaar uit kunststof zakken we weg.De EPA raming per jaar, we het gebruik van 90 miljard zakken, slechts een klein deel wordt gerecycled.Helaas, veel mensen uiteindelijk op zee, de zee van verstikking dieren dood.

Gelukkig, sommige detailhandelaren zijn om dit p ray ban zonnebril robleem en voor degenen die met de mensen van herbruikbare tas stimulansen te bieden.Met ingang van 1 november van nationale doelstellingen, binnen de werkingssfeer van de winkel zal leveren met 5 cent korting voor ze, om elk een herbruikbare tas.En CV ‘s apotheek heeft aangekondigd van een plan om de consument een 1 dollar, ray ban zonnebril de restitutie per 4 keer in hun cv’ s klanten kaarten winkel niet voor een zak.

Al het goede nieuws, omdat niemand ooit een goede herbruikbare tas in een boom.

Op 4 november 2009 om 08: 34

(1) hij zei: voor NC County en buitenlandse banken, die plastic zak hef ray ban zonnebril fingen voor het debat.Het grootste deel van de tijd die ik met een herbruikbare tas de laatste, maar niet de plastic zak.Ik herhaal het gebruik van deze rotzooi opruimen, breng ze naar de winkels van liefdadigheidsinstellingen of herstel ik ze in de winkel.Ik zelfs geweven ta ray ban zonnebril pijten, gebruiken ze om de kleur van de krans.

Op de ochtend van 17 november 2009: 50 uur

(2) groene leven zei: Flo: ik hou van plastic zakken voor idee├źn, omdat in hun portemonnee tegen mensen om ze veranderen hun slechte daden.Kijk eens hoeveel mensen in de energiebesparing van de voertuigen in de prijs van aardgas slechts tot 4.50/gallon vorig jaar.Dertig jaar bijna niet smeken en smeken.