ray ban zonnebril Het is tijd om de klassieke mu

Het is tijd om de klassieke muziek neer om te rusten

Klassieke muziek is in de loop der jaren cirkelen, natuurlijk.Ongetwijfeld ook de reden: in een cultuur van respect voor de oude en de nieuwe muziek, de nagels; nieuwe van klassieke muziek, in Kingsley AMIS, zou er net zo veel kans als pedofilie, formaat als opera toneel heel duur, en het publiek; in de Verenigde Staten is nog steeds niet, de overgrote meerderheid van de oude witte.Vergeet niet de kunst van de aanval op het netwerk van de cultuur van de standpunten van de chauffeur, de democratisering, de kleding en de klassieke kleren, niet te begrijpen dat de opmerkingen van het programma, het publiek stil zitten, niet in de huizen van de cultuur volledig correct kaliber code te weigeren te getuigen.

Dit festival wordt gewoonlijk biedt een zeer noodzakelijke bloedtransfusies.Maar de laatste tijd verlof om naar een vorm van kunst in de herfst, Ne ray ban zonnebril w York genaamd de grootste crisis na de grote recessie.De trend naar lijn, is het te moeilijk om te horen dan het requiem.

Laten we eerst uit de volgende geld beginnen.De totale omvang van de verkoop van 2013, klassieke album is gestegen van 5 procent, in het kader van Nelson.Maar dit is bijna een krachtig herstel van de 21 procent gedaald van een jaar geleden.En gezien de relatieve positie van klassieke muziek.Alleen van 2,8 procent in 2013 de album verkopen worden aangemerkt als de klassieke.In tegenstelling, rock ray ban zonnebril ray ban zonnebril kostte 35 procent; 18%, 4% van de soundtrack.Alleen de jazz, in procent van de Verenigde Staten is meer 2.3, met muziek.

Wat is de radio?Slechts een minderheid van de Amerikaanse commerciële radio van de klassieke muziek.Tot slot, in Santa Barbara, de kdb, verkoop van zes cijfers in oktober de verliezen.Zelfs de publieke radio – omroepen hebben een probleem.- in de lucht en de toename van het aantal commerciële Classic radio.Maar de meeste van de groei is het gevolg van commerciële radio – tot een gemeenschappelijke regeling.Echt luisteren naar tempo blijven dalen.

En wat de klassieke muziek station gedumpt hebben.Een dergelijk station in Illinois, toevoeging van een online WUIs, klassieke kanaal – station en na het nieuws praten.Als de staat de manager zei dat de traditionele omroep [C] van die dingen is, langzaam.Sirius xm satellietradio, online – leveranciers, met negen jazz – kanaal, Latino ‘s 20 kanaal, en Canada kanaal acht thema’ s, maar slechts twee van de klassieke centrales.Een man genaamd symphony Hall, 3500 Facebook.Hij van plan is 89000 kanalen.

Laten we nu eens kijken naar een klassiek concert.Klassieke muziek minder dan ooit commercieel haalbaar is.De aanwezigheid van / concert is gedaald, volgens Robert Flanagan, Honorair professor van de Universiteit van Stanford.Het orkest zal ook geconfronteerd met aanzienlijke tekortkomingen van de prestaties.Het orkest muziek is in wezen een liefdadigheid.Bekend als “de volksopera” New York opera in oktober het faillissement aangevraagd.Als men wil dat de opera, ze hebben een rare manier om het te tonen.

Niet – orkest is moeilijk op te sporen.Er is een verschrikkelijke gegevens blijkt dat de klassieke concerten van Nea bij volwassenen (of zelfs een percentage per jaar) van 13 procent gedaald tot 1982 van 11,6% in 2002, van 9,3% in 2008.Verder gedaald tot 8,8% in 2012, niet beschouwd als een statistisch significant, maar aanzienlijk afgenomen, die heeft plaatsgevonden in 44 35 en 54 45 leeftijdsgroepen.

Dit maakt onze statistieken.Hij wijst erop dat in 1937, terug in de band concert in Los Angeles was de mediane leeftijd 28.Verwacht!Dat jaar, trouwens, dat wU, Boston symphony zomer muziek festival, opgericht.Ik ben opgegroeid met allerlei baantje op tanglewood ook in de jaren negentig van de vorige eeuw. Toen ik op bier en wijn, ik bijna nooit iemand.

De gegevens voor de weg en het NEA op wat in mijn ogen de legendarische tanglewood. Twintig jaar geleden.Tussen 1982 en 30 concert in 2002, een deel van de 27% verlaagd tot 9%; het aandeel van boven de 60 jaar 16% gestegen tot 30%.In 1982 een klassiek concert van het publiek is de gemiddelde leeftijd van 40 jaar; 2008 is 49.

Als de klassieke muziek is gewoon een oude vorm van kunst, velen van ons kunnen groeien als van waardering, die kunnen worden beheerd.Maar hem op de klassieke publiek demografische statistieken blijkt dat een paar slechte cijfers.De jonge fans niet de klassieke muziek voor de omzetting van hun leeftijd.Een generatie van de klassieke muziek de liefde kan eenvoudig als een wereldoorlog veteranen, bestaat niet.

Maar is er een lichtpuntje?Ondanks de bezorgdheid van de muziek onderwijs, scholen instrument om de hoeveelheid vrij stabiel is gebleven, in een instrument voor elke 50 kinderen per jaar.Dat is niet veel tijd, het onderwijs en de kwaliteit is een andere

ray ban zonnebril