ray ban zonnebril Het is makkelijk om bruinD

Het is makkelijk om bruin

De meeste mensen denken dat de verpakking van een klus voor de lunch.Maar ik dacht altijd dat er iets spannends met betrekking tot de bruine zak.Dit is net als in een vliegtuig, of op het werk, om naar school te gaan picknicken.

Als je denkt dat de lunch is een pakket van een speciale maaltijd, is de kans dat ze het kan saai heerlijk uit.Een van M ‘n vrienden noemen het 10 dollar te verbeteren, dat wil zeggen, ongeveer $10, min of meer, je kan heel gemakkelijk op de eerste dag van de coach van de lunch.

Ingevroren brood met diepvries sandwiches maken.Met een droge handdoeken lekker broodje, zet het in een plastic zak met folie verpakking of de rits.Tot bij de lunch, brood te ontdooien, zo vers en zachte smaak.Bovendien, papieren handdoeken in “je sandwich eten…”.

Het bevriezen van individuele water of SAP container, weefsels of aluminium en plastic zakken, en he ray ban zonnebril t in de hande ray ban zonnebril l brengen de lunch.Je zal de gekoelde dranken als de opslag van levensmiddelen voor het behoud van de koude pakjes, lunch “koude” en de veiligheid van levensmiddelen.Het is een koude dranken.

Pak een tolerantie tegenover, zoals koekjes en brownies en een zwarte of pure chocolade amandelen.

Een van de dingen kunnen eten.Mijn favoriet is van een aantal van mijn zelfgemaakte Ltd (goede pinda ‘s en rozijnen).Verdeeld in kleine zakken, dus het is klaar om te pakken.

Ik hou van productie. Want ik kan worden aangepast, en de toevoeging van al mijn favoriete fruit en noten.Als de noten – allergie, dan zou de bonen in plaats van noten met pinda ‘s.

125 ml (1 / 2) glas geroosterde kokosnoot.

125 ml (1 / 2 glazen) gebakken, geen zout.

125 ml (1 / 2 glazen bakken, verse amandelen)

125 ml (2 / 1 glas) gezouten pinda ‘s of soja noten bakken.

125 ml (2 / 1 glas) stuk banaan, zachtjes.

125 ml (1 / 2 ml (glas) M 1 / 2 ml (glas) pinda ‘s 1 / ray ban zonnebril 4 kopjes) ge ray ban zonnebril roosterde zaden van pompoenen

60 ml (4 / 1 glas) droge kersen

60 ml (4 / 1 glas) rozijnen

60 ml (1 / 4 gesneden abrikozen)

60 ml (1 / 4 kopjes en gember)

In een grote kom, alle ingrediƫnten en meng voorzichtig.Opslag in luchtdichte verpakkingen.

125 ml (1 / 2 glazen) Co., Ltd.

60 ml (4 / 1) glas pindakaas, amandelen, boter of avocado boter

2 grote appeltaart, zoals granny Smith of Pretty in pink

Citroensap.

De lokale bedrijven in de levensmiddelen de verwerkers en de pols van 3 tot 5 seconden of tot gehakt, zachtjes.De overgang naar een kleine kom en een mix van pindakaas.De wacht.

Met het oog op de appel, kom een appel per centrum.- vier ongeveer de helft van de appel, weg van ongeveer 1 cm (1 / 2 inches) vlees van de schaal die appel.Met citroen appel in het geval van Browning.

Een kwart van de pindakaas met een appel in elk de helft.Onmiddellijk voor de onmiddellijke verpakking of verpakking voor de lunch.Ga op de verpakking van 2, ongeveer de helft van de appel, en met de plastic verpakking.