ray ban zonnebril Heel makkelijk om groen te zij

Heel makkelijk om groen te zijn in de zakken van de belangrijkste werkzaamheden sla snel.

Foto ‘s: Natalie Horton voedsel…

Een vers gewassen fruit salade heeft een lange weg afgelegd, omdat ze een deel van de markt wordt in meer dan tien jaar geleden.Toen de eerste keer dat in 1990 werd ingevoerd, de keuze is beperkt.Maar vandaag, door de verschillende te vergemakkelijken en de wens van de consument, gedreven door een grote briljante professionele sla – (organische, anderen niet) en diverse producten zoals Dole merk in sjieke naam en verschillende combinaties van de rode en groene – trader Joe ‘s verkoop voor te bereiden, de zakenman meubilair van een keten van gespecialiseerde winkels, het hoofdkwartier is gevestigd in Monrovia, CaliforniĆ«.De populaire muziek.3539227), 295734000 vierkante meter (9166598 vierkante km), Noord – Amerika.De Verenigde Staten is de derde grootste land ter wereld, de bevolking van de vier grote landen.Van 1993 tot 2,2 miljard dollar in 2002, gebaseerd op 1.

2.En: volgens de richtlijn.

3.De volgende dag gebaseerd op de productie van AKP – marji, klaar voor het in de handel brengen van verse Irwindale, verpakking van salade combinaties bieden voor het Europa van de Twaalf de drie nationale leveranciers, de vijf componenten (pasta salade, en materiaal), vier organische salades, zes verse salade en nog veel meer.

Dit komt overeen met ongeveer 950 miljoen zakken, de hele industrie van vorig jaar verkocht, sla, zegt Chris Mayhew, directeur van het in de handel brengen, Dole vers fruit (Dole Food Co., Ltd, minister van City, VS),

Salinas (1990 – een stad.108777), de stad Monterrey Co. Ltd. De onderneming is gevestigd.Het is een beroemd om granen en sla een vruchtbare vallei scheepvaart en de verwerking van het centrum.Op ray ban zonnebril de markt voor verse salade. We 40 procent, bleef ze zegt toe dat voor een conventionele mengsels doar 15, vier van de vijf pakjes organische verbindingen, en in meer landen.

Aan het einde van 1998 tot 2002 dollar, de verkoop steeg met 63 procent “blijven, Hugh.Maar de groei vertragen tot 12 procent, vorig jaar, nog steeds sterk, in vergelijking met de rest van de levensmiddelenindustrie, de AKP aantekeningen voor morgen.

Het topje van de ijsberg en sla de klassieke, van gemengde samenstelling (46,2% van cate ray ban zonnebril gorie die ijsberg 31%), en wijst erop dat de Mayhew.

Maar de mengsels van verschillende soorten sla en / of fruit alleen ijsbergsla en gemengde) is de grootste groei van de categorieĆ«n, de verhoging van 20% in de periode 2001 – 2002,% 37,4, ze blijven.Organische stoffen, een kleine maar groeien door alle zakken 200salad niche, minder dan 5% van het pakket te verkopen, voor een bedrag van in totaal 8 1 / 2% vorig jaar, werden in 1993 en 1994, maar zelfs nu, industrie, ongeveer 70 procent van alle onderdelen van de Caesar salade Caesar salade met fruit, vis – de salade, brood, en de geraspte kaas en saus van olijfolie, citroensap, en de oorspronkelijke ray ban zonnebril ray ban zonnebril of een ei.Het pakket bevat. Hoewel sommige projecten – zoals de pop, andere niet.De consument denkt, niet het vlees als salade “, merkt Mayhew.Voor de lucht: de lucht in te ademen.

2.Om de lucht door: ademende stof.Zak, van een pakket voorstellen dat, voor de laatste keer spoelen. “Een extra programma ‘s, op basis van een aantal in de handel brengen van deskundigen.Volgens de regels, sla dan de meeste mensen in het huis was de sla.Om ervoor te zorgen dat de sla niet bruin.De aankoop door de inspectie voor een sla.De sleutel is om sla maximale houdbaarheid (14 tot en met 16 dagen, ongeopend) begon te verslechteren, en uit de koelkast warm sla, zei dat lori. LATA, Monrovia trader Joe ‘s manager van de producten.

Een keer, sla het pakket zal blijven voor een paar dagen, om je in de lucht, verzegelde zakken… En een snelle terugkeer naar de koelkast, voor morgen.