ray ban zonnebril Dit is voor de klanten van ern

Dit is voor de klanten van ernstige

De portier draagt een pak stond voor de deur ray ban zonnebril van de glazen deur gesloten, de menigte.

Dat ze de blokken naar beneden, netjes achter die belemmeringen.

De zon is, nu sommige mensen geeuwen ongehoorde, hun wapens zijn zware tas.Maar hun patiënten hun winkel in de buurt van Louis Vuitton inch, glimmende poort.

In deze vier verdiepingen het vlaggenschip van de gemeenschappelijke visie van Canton Road in Hong Kong, tussen de Champs – Elysées in Parijs en Fifth Avenue in New York.

Hier, in dit deel van de weg, elke winkel is een monster, over de omvang en de naam, en rij slechts een korte, als je wilt, Gucci, Chanel, of in je tas van PRADA.

Dit is geen geheim, Hong Kong, bijzondere aandacht te besteden aan het winkelen.Als je bij het vliegveld komt, de mensen naar het vliegveld van je vanaf het moment dat hij zeer duidelijk, dit is een transport hub.

En meer dan 200 winkels van Armani naar versace, liefhebber van mode kan in theorie naar Hong Kong, een gek, en terug te vliegen naar de luchthaven niet verlaten.

Degenen die risico ‘s in de stad kiezen vaak in Kowloon overnachten in een dure hotelgasten gratis bus naar welkom in het winkelcentrum.

Guangdong weg kan een ontwerper die de hoogste concentratie, haute couture is een aanbieder van wat het café is Noord – Amerikaanse overal in de stad.

Zelfs al is het warenhuis, net zoals de mensen van liefde sogo en seibu, hebben hun eigen winkels, Salvatore ferragamo en Hugo Boss.

Maar dat is alleen geschikt voor het merk in Hong Kong, te negeren van deze plek. Waarom zou trekken op het Westen.Dankzij de goede koers nul dollar en van belastingen op de verkoop, hier weg.Bovendien, je geld is zo stijlvol, maar je vond, moet je een ray ban zonnebril paar jaar in te halen op de witte Avenue.

Als de lokale onafhankelijke wat je zoekt, hoofd in mongkok langham 15 verdiepingen, een grote markt, waarvan er vijf voor levensmiddelen, cosmetica, schoenen, tassen, kleren en restaurants.

Interessant, maar, als je een generaal van de roltrap van de vierde verdieping naar de spiraal galerij, waarvan er meer dan 50 van de boetiek voor mannen en vrouwen juwelen, kleding, speelgoed en onderdelen, enz.

In theorie, dat klinkt als een zware tocht, maar de galerie vijf lagen van een opwaartse spiraal, betekent dat je niet terug naar je voetstappen, op zoek naar een roltrap.

Voor je het weet, heb je de hoogste.

Aan de andere kant van de onafhankelijkheid van een goede keuze is Granville, uit Guangdong weg lopen maar en jong ray ban zonnebril e tij en de andere wereld.

Hier is de kleine winkels, die vrij rond en van weefsel van een net zo makkelijk in de winkel.

Probeer de Beth in 24 roe en vrouwen met Noord – Amerika, de mode lijn verder in de straat, 5 cm van jongens en meisjes dragen van de stad.

In de haven van Times Square, Hong Kong Island is een andere bestemming moet de boodschappen doen.

Het begin van het huis gaan in de mode, een bekende naam, de tweede rekening, zoals de Burberry zwart en blauw etiket en Armani Exchange.

En dan door de straten rond het werken, om meer te weten te komen van de lokale.

Het is een van de meest succesvolle nu in Hong Kong de kleding van de onderneming, onder de vlag van meer dan 300 winkels (met inbegrip van 5 cm).Ook voor hun naam te vinden en de ontwerper van de toekomst, en die bekende maar moeilijk te vinden, zoals de , comme des Garcons en Frankrijk Isabel.Hier heb je z ‘n Broek.

Als je wil en de kwaliteit van de resultaten van de transactie ernstige poging Street markt minder aandacht, met een t – shirt met 5 dollar kan kunstmatige lederen handtassen, ray ban zonnebril gelijk aan 20 dollar van je.

– Nieuwe maan in causeway Bay is een populaire te stoppen, want het is in de markt van Stanley, ongeveer een half uur rijden vanaf de kust van het centraal station van bestemming.Zelfs als je niet iets kopen, alleen voor de bevordering van de waarde van door een drukke kanaal ervaring zien, op in de cabines, en probeer je hand in z ‘n geliefde sport.

Als immers, luxe is nog steeds zoek je in Hong Kong, in een winkelcentrum in brand je je geld.Je vindt dit alles is in de stad met de grootste haven van de stad in een winkel, 700 -, maar als het een rustiger aan ervaring, is naar je op zoek, de internationale financiële centra in Hong Kong Island heeft een indrukwekkend scala.

Verrassend, IFC geen Louis Vuitton.Maar je hoeft niet door de deur of omkoping lijfwacht.

Als je naar de

De Canadese luchtvaartmaatschappijen die vluchten van Vancouver tot de haven.