ray ban zonnebril Dit is Stephen king “zak botte

Dit is Stephen king “zak botten van de laatste nacht”

Dit is een typische king horror film, is er een bovennatuurlijke en psychologie verstoring van de gastheer.Hij bond in de dagen voordat hij in de “Remington ijzer – en staalindustrie” speelt een van lood op het kleine scherm, hij begon z ‘n onderzoek.

“Ik heb in jaren niet gedaan op tv.Maar ik heb op mijn agent zegt: “kijk, alsjeblieft, niet uitsluiten dat de TV.Ik vi ray ban zonnebril nd het, ik begin mijn carrière, het is zo ‘n vruchtbare grond, dus ik heb’ zak botten “tijd is geweldig, ik .Ik heb een van z ‘n korte verhalen, lang geleden, bekend als “de man van gazonmaaimachines”, l ray ban zonnebril egt hij uit.

Hij zei: “de botten” heel snel gebeuren. “In het verleden was voordat ik rust al 2 weken.Kan je weg van je werk op een ray ban zonnebril dag erg moe, maar erg opgewonden, want het is zo snel, “zei hij.

Hij prees de directeur Mick garris vaststellen en handhaven van de snelheid van de projecten. “Hij is klaar, vol passie, de koning van de wereld dat zo goed.De koning van vertrouwen, Nick.Garris en ik niet veel te zeggen over het.Het is nogal duidelijk, moeten doen. ”

Hij en de andere rol in het bot niet veel dialoog, acteur toegeven dat dit een uitdaging is. “Drie weken geleden, het was ik in een huis.Het is als “dagboek van een gek”, maar van een man in één op de telefoon, dat is van mij, “zei hij.

“Dit is een unieke manier van werken, ik vond het erg leuk, ik heb het niet nodig om een andere acteur (lacht).Ik kan een eigen tijd en je eigen gevoel ray ban zonnebril ter wereld, is alles wat ik heb. ”

Zo, dit boek is de vertaling naar het scherm?De critici zijn aan deze mini – reeks opmerkingen, maar hij denkt dat het werkt.Waar is die mooie, ik denk dat het goed is dan het boek.Ik vond dit boek, soms, voel ik me een beetje traag, ik denk dat het er zo een eenheid.Je geniet van dat scherp naar links, kom op je. ”