ray ban zonnebril Dit is in het pakket van koste

Dit is in het pakket van kosten

Chicago (Street) bijna in de Verenigde Staten (UAUA tijdperk toen de uitvoerende organen) heeft in de buurt van eind 2007 een nieuw idee: waarom niet aan de passagiers 25 dollar, controleer de tas?

Voor de Verenigde Staten, in een grotere inspanning, de heffingen is een klein deel van de stijging van de prijs van brandstof, omdat de kosten voor de luchtvaartmaatschappijen en het inkomen is beter.Dit lijkt niet van invloed kunnen zijn op de vele mensen, omdat slechts één op de vier van de tweede tas controleren, en die niet in de Verenigde Staten frequent flyer – programma met de elite status.Tro ray ban zonnebril uwens, dit idee niet ongekende: hoewel er geen grote exploitan ray ban zonnebril ten een tas voor de vervo ray ban zonnebril erder Geest, lage kosten (lage kosten) en andere internationale actoren.

In februari 2008 aangekondigd, waardoor een deel van de kosten van Manchester United passagiers protesteren, maar de meeste concurrenten geleidelijk aan.Uiteindelijk, Verenigde Staten van Amerika (AMR) verder zal voor juni 2008 de eerste buidel.En dit jaar, drie grote luchtvaartmaatschappijen in elk meer dan 1 miljard dollar zullen ontvangen van de kosten van nieuwe inkomsten, als een van de belangri ray ban zonnebril jkste onderdelen van een pakket van kosten.

Ik zei dat de kapitaal markten analisten Manchester United heeft niet alleen geleid tot bagage, maar er is ook een succes voor het in de handel brengen van stoel verbeteren door economische unie, extra beenruimte. Sinds 2006. “In de afgelopen paar jaar dat ze buiten de doos denken, “zei hij.

Het tweede pakket van heffing van de Verenigde Staten is gericht op “, het is een van de belangrijkste producten van A naar B, zei:” Jeff fulan, de verkoop en het in de handel brengen van senior vice – president.Betere stoelen extra, extra kosten van de luchthaven en sneller de ervaring, met name met betrekking tot de extra kosten, die tas controleren, zoals een verhoging van de verbranding van brandstoffen en het onderhoud van de infrastructuur van de verwerking van dure bagage.