ray ban zonnebril Als je de handhaving van een o

Als je de handhaving van een open geest, het in een zak.

Uitwisseling van Edinburgh van maïs.

Er is een verhaal, verspreiding van hedendaagse kunst betreft, een kunstenaar heeft een installatie afval, ontstaan van de galerij in Londen, een zware prijs het aanbrengen van etiketten.Alles was goed, totdat de schoonmaakster komt, gooi het weg.

In de loop van de jaren, heb ik het verhaal gehoord van de verschillende versies van de kunstenaars en de verschillende, de naam van de galerij, dat het bereikte niveau van stedelijke mythe.Dit is niet verwonderlijk: de mensen willen de grap.Je moet een zeer beschaafd persoon, betekent dit, dat de hedendaagse kunst en de verschillen tussen de vuilnis.

Weergave van de huidige lijn in de galerie Inger dat precies het tegenovergestelde effect.Tommy is elegant en Kate Owens, die onafhankelijk van Edinburgh en de samenwerking van de twee jonge kunstenaars, zoals lege zakken materiaal kan worden gebruikt, maar wat doen ze, maar eenmalig.

Een van de meest opvallende is een “raam”, in het licht van woede, filtratie via de galerij in Georgië de ramen van de oranje en groen van kleur (bezoeken van één dag van tevoren voor het beste resultaat).Het is zo effectief en uitwerken, moet je kijken naar meer dan één keer in je bewust van het door de plastic zak sinaasappels uit de regio, de groene van Marks & Spencer.

Dan is dit.Owens en Grace, Edinburgh kunst galerie ambassades in Athene de oprichters van Zuid­Afrika, dat vorig jaar in het jaar van de jeugd van de overdracht van de Biënnale van Athene.Maar in de stad van de cultuur in een, Owens door het Griekse Ministerie van het gebruik van de vuilnisbak ontwerp geïnteresseerd, een exacte replica van Wit geschilderd.

Maar hier is de kleur van de hand van de werkzaamheden van een reeks foto ‘s van abstracte vorm in de steen geëtst.Mooie kleur, zachte en dramatische verlichting, ze erin geslaagd aan te tonen ray ban zonnebril dat het klassieke beeld, ondanks het feit dat ze je kan nu ook dat het) lege zakken.

Het beste is een licht groene zakken, ziet er ray ban zonnebril uit als een op de knieën van de schaduw.Dit is een bedachtzaam, impliceert dat de werken, maar dat klinkt een beetje belachelijk heb ik in een heilige oorlog.Het is zeldzaam, maar eens in de zoveel tijd kunst tot dit soort magie, het moet een heel gewone dingen, maakt het echt iets anders.

Deze kleine programma ‘s kan zeggen dat de klassieke Griekse kunst in het verleden, het klassieke concept van Edinburgh en nu.Het blijkt dat we de boodschappen en de verpakking van de obsessie van de reden; we bijna bewusteloos absorptie; onze wens van de consument (drukwerk, is de kleur van de hand van de cijfers, niet de verf).Het is een lichte aanraking, maar het is niet alleen maar een visie van de klap op de vuurpijl.Het diepgaande en onverwacht mooi.

En er is meer dan je van jonge kunstenaars’ m zakken in een open, op de beurs te moge de eerste groep.De hele wereld momenteel seks ding, meester in de kunst, kunst lessen 35 studenten, moet een 30 cm X 200 cm de maximale afmetingen van werk.

De tijd is, zal dit leiden tot een lange, dunne schilderen, maar deze dag gebruiken om na te denken over de kunstenaar is buiten de doos, en de fabricage van beeld, naast de faciliteiten en vele andere.Ten aanzien van de aard, het is een van de voordelen van de proever, geen context, meer rustig werk moeten onze aandacht.

Maar de foto ‘s van Hans Christian Andersen, grafrede Ingvild, onroerend goed, foto’ s, pingyeh Lee ‘s prachtige schilderij, in de omgeving van YU van Edinburgh, de constellatie van de nummer 5 van de draad en de lichten, schilderij zijn het vermelden waard.

Maar het werk wat een herinneren van deze programma ‘s vaak degenen zijn die voorstellen in het verhaal.Hier is waar ik van hou van Jana in een ge ray ban zonnebril dicht, het verleden en de toekomst, en dat maakt me aan het lachen. rare houten gat, het werken als de kinderen opvoedend, Helen Johnson Cup concerto, volledig in een plastic beker en een hand en Searle ‘(de totale toewijzing van 200 cm × 60 cm × 30 cm). Leeg.

Niet genoeg om de vorming van een kunstenaar op de afsluitende opmerkingen, maar dit is een interessante komst van dingen.

Tommy Owens en Kate loopt tot 24 november, open die tot 20 december.

Deze website en de bijbehorende krant stond de klachten die bij de Commissie van de gedragscodes.Als je een k ray ban zonnebril lacht met betrekking tot de redactionele inhoud, onjuiste of inbreuk, en dan klik hier contact op te nemen met de redactie.

Als je nog steeds niet tevreden met het antwoord is dan kan je hier in verband met de PCC.

De Schotten voor het verstrekken van informatie, de gebeurtenissen en de kenmerken van de sport, in Edinburgh.Met betrekking tot de meest recente informatie van Edinburgh en de omliggende