ray ban Het ziet er beter uit dan ooit

Het ziet er beter uit dan ooit

Een interessante dingen gebeurd op weg naar de Salon in de jas vergeten bont.De ontwerper om een alternatief voor de consument, kan ray ban je alsjeblieft de vacht kunnen verlichten van sommige van de betrokken dieren – activisten moleculaire chemicus.

Dit najaar, een van de meest opvallende jasje en toebehoren, met inbegrip van de realiteit van de valse bont of door andere materialen textuur, die doet denken aan.

“Dit is over de seizoenen aanraken, zei:” colleen Sherin, Saks Fifth Avenue over mode, directeur van de neerwaartse trend. “We hebben zelfs gezien dat dingen gebeuren in de textiel, speciaal voor de werking van het garen shaggy. ”

De winkel en de on – site, met inbegrip van de dure ontwerper en de markt van de detailhandel, vol met kleding en materialen, zoals de huid, chee ray ban tah of een bever.

Zelfs op een dure, nepbont gebruikte ontwerpers hebben nota genomen van het feit dat de verbetering van de kwaliteit en de realiteit van ray ban de materialen uit de Europese en Japanse materiaal.De invoer van materiaal om het ontwerp van een algemene, om nog maar te zwijgen van de lagere kosten in vergelijking met de echte bont.Gezien de: ontwerpers van Naeem Khan bevat een volledige bont bontjas in z ‘n gedrag hsn voor ongeveer 900 dollar.Het echte spul kost 10.000 dollar.

De trend is al een paar jaar.Chanel in het najaar van 2009 show rond de productie van valse bont, UPS aan de mammoet geschikt lijkt voor het diner in het Noordpoolgebied.PRADA herfst 2011 landingsbaan met inbegrip van mengsels van waarheid en bontwerk decoratieve jasje voor de moed en de andere kleuren geel, groen en paars.

Het is steeds moeilijker een onderscheid te maken tussen echte en valse onderscheid tussen senior vice – president Matthews zei dat de mensen van de morele behandelde dieren, dit is het doden van dieren en de productie van bont tegen hoge houding in jaren.

Matthews heeft valse voor de verkoop in de afgelopen jaren een belangrijke stijging van de beroemdheden hebben gekozen dat minder draagt echt bont meer dure ontwerper in de kleding van synthetisch materiaal.Maar hij is bang dat de nieuwe realiteit van de nep – en voelen, kan de wens van de mensen het echte spul.

De consument zal stuiten op de projecten, met inbegrip van schoenen, tassen nep was, jas en een vest.Amy zei dat hij de valse, “, en” pell research analyst.Nepbont schande wordt snel kleiner. ”

In feite, bontwerk, bekend als het gebruik van goedkope, slordig en kwaliteit van de ontwerper, maar vandaag zag het als een ideale weefsels, een soort zelf is niet alleen als een echt bont.

“Dit is alles over mode en het creĆ«ren van een kijken, alsof je met andere weefsels,” zei de ontwerper van Dennis Basso, wie werkt in zijn klaar voor echt bont dragen, maar ook tot z ‘n eigen Dennis een sterke bontwerk Dennis verzameld in het verzamelen van QVC. “Je kan je niet doen met behulp van bontwerk echt bont wat doen.Zoals, je maakt nooit iets in het echte luipaard of een cheeta.Een vrouw zou niet alleen de dingen te kopen in een kunstmatige werkelijkheid lijkt te zijn omdat de modellen.Het was oorspronkelijk in navolging van bont, maar vandaag de dag is het het eigen vertegenwoordiger. ”

Macy ‘s plan nepbont aandelen in de herfst van dit jaar meer dan in het verleden seizoen, met inbegrip van de meest verkochte merken, zoals bedrijven en dat van Michael kors, koppige willard voor winkels, de vice – president en de regionale planning manager. “We dragen niet alleen bij de voorbereiding va ray ban n de invoering van een valse BONT], maar ook met de schoenen, laarzen, riemen, handtassen, willard zei, wie zegt, dat een kwart van de kleding gesneden lijkt meer moderne echt bont minder dan de traditionele projecten vierkant.De jas is slim, taille… Of de band en de contouren van een vleiend.

Bontwerk vest en onderdelen verkocht in het hsn, volgens de commissaris direct reageren op de detailhandelaren mode, Lauren Wilner. “”Vest doet het goed, want je jas gedaan,” zei ze.De Luipaard is een van de grootste verkoper.In feite, luipaard in de hele kamer is echt goed, en we hebben. ”

Khan nepbont verzameld. Dit aspect zal in november begonnen met de verkoop, met inbegrip van de sjaal die jas “Martens” en “luipaard” kleding, volledig door de Franse fabrikant van bontwerk uit tissavel, heeft sinds de jaren ’50, in de textiel, verven en afwerken van hoge kwaliteit vezels, en – technologie “.” vallen.

“Hoeveel ontwerper in hun collectie tonen [nepbont] een enorme invloed op de” Anna zei dat lemessurier, handtassen Aldo geavanceerde producten is gebruikt voor de ontwikkeling, laarzen, nep haar fles, oorkappen, handschoenen, in de herfst van de riem en een hoed.

– in de winkel van bont van goederen in de herfst van het seizoen imitatie is de reeks, echt.

Niet verbergen.