ray ban Het is gemakkelijk om te zegge

Het is gemakkelijk om te zeggen dat het niet in een plastic

In een stad waar overal plastic afval, bijna overal een station, wegen en rioleringen, nog veel kunststof snijden.De milieubeschermers dat plastic niet mogelijk is, maar een eenvoudige methode om de vermindering van het gebruik van.

Plastic zakken voor het blokkere ray ban n van de stad afvoer genoemd in juli 2005 een van de belangrijkste oorzaken van de overstromingen.Vanaf 2008, het gebruik van ongeveer 8 miljoen ton per jaar van kunststof.De stad dagelijks van vaste afvalstoffen, met inbegrip van 6% dat ambtenaren van plastic, burgers.

“Door een plastic, te beginnen met de consumptie van je, zei:” de, ayaana vader, die de exploitatie van een pension in z ‘n biologische landbouwbedrijven, in het district verstoppen, tanya. “Een simpele data – leiden tot accumulatie van plastic.Eet vers voedsel, gezondheid, bestrijding van plastic.

Instantie die de burgers in elke afdeling in hun omstandigheden, het scheiden van afval van kunststoffen en verkocht aan particuliere herstel.Het herstel is niet genoeg.Bijvoorbeeld, een pakket niet kan worden teruggevonden in de melk een andere melk pakken.Het herstel zal worden tot een lagere graad van plastic, niet voor hergebruik.

En chhabras proberen plastic vrij leven, in de marine colaba kinderen op school is van polyethyleen vrijheid. “Hebben we geen plastic van vrijheid, maar we hebben een plastic zakken van het laatste jaar, ray ban zei: “Chief premier Manmohan Singh.Studenten en docenten in de school geen plastic zak.Het ontwerp van de school een rode afbreekbaar plastic zakken, de verkoop van kracht.De scho ray ban ol is nog niet verbieden van plastic verpakkingen, maar niet één PET – fles kan worden toegestaan.De kantine verkopen niet eens een fles drank. “M ‘n ouders hun kinderen vertellen dat we, nu protesteren, als ze in het Huis van het gebruik van plastic, zei: “.

Nilima voor van de trein van mening dat ze minder plastic lelijk. “Nu zijn we een gezin van vier bijdragen tot de verspreiding van plastic gratis informatie “, zei een 52 – jarige huisvrouw.

Maar als het om de kinderen bewust worden van plastic gratis was, het is niet een deel van onze cultuur.In de ring goot, Grant Roa ray ban d, 200 bedrijven om te stoppen met het gebruik van plastic 2005 na de overstromingen.Ze verkopen de tas.Het duurde vijf jaar van vorig jaar, maar de protesten begonnen. “De klant wil fruit afzonderlijk worden verpakt, dus we moeten het gebruik van plastic zakken, zei: “de Patel, leveranciers.