ray ban Het hangt af van het aantal

Het hangt af van het aantal

Magnetron popcorn fans van boter smaak proeven. Zorgen dat longziekte potentieel moet weten: exclusief gemelde gevallen van werknemers in de nonfactory heeft betrekking op een persoon van elke inademing van maïs.

“Hij houdt echt van popcorn.Hij heeft twee of drie zakjes van 10 jaar lang, elke dag, William allstetter, woordvoerder van de nationale joodse medische centrum voor onderzoek in Denver, de mensen van de diagnose van ziekten van de luchtwegen.

Uit de nationale regelgevende instanties zonder waarschuwing, geen med ray ban isch advies hoe moet de consument de behandeling van zeldzame nieuws, levensbedreigende ziekten, bronchiolitis obliterans, ook bekend als de “popcorn long.

De popcorn stank bevat de chemische diacetyl, al die rook inademing van de werknemers in de fabr ray ban iek in de longen.Op basis van de nationale veiligheid en gezondheid op het werk “, deze chemische stof is een natuurlijke verbindingen, o ray ban m de smaak van b ray ban oter, maar ook op de kaas is te vinden in haar smaak.

De Food and Drug Administration heeft een smaak, maar in de afgelopen jaren honderden werknemers heeft opgeroepen, smaakstoffen, beschadiging van de longen.

Dr. David Weissman, hoofd van de afdeling NIOSH, de meest cruciale verschillen tussen de gezinnen en de fabriek in contact zijn long hebben ontdekt popcorn diacetyl – niveau.Zoals hij zei, de controle op de kwaliteit van het personeel, de ziekte in Jasper, Missouri, popcorn fabriek plotseling op een dag honderden zakken.

Een popcorn machine van het eerste geval van blootstelling in de longen van gisteren Dr Cecil federale regelgevers onlangs een brief van een land van de rozen, joodse longziekte expert.