ray ban De Schutter lijkt van Canadese

De Schutter lijkt van Canadese ganzen in de loop van dit jaar zullen er meer dagen

De Canadese gans de schutter lijkt er meer op dat yearoutdoor dag.

Op 8 augustus 1991by Bill Burton.

De Schutter van de Canadese gans het goede nieuws; misschien is dit jaar ook een dag, dag twee zakken te beperken.Gisteren, het beheer van natuurlijke hulpbronnen in de liberalisering van het advies van het Raadgevend Comité voor de wilde dieren, maar dit is een maand geleden een definitief besluit te nemen.

De dieren niet Maclauchlan dnr assistent van de minister zei dat het voorstel betrekking heeft op 60 dagen seizoen, en vorig jaar 54 en zes dagen zijn er twee in plaats van een zak te beperken.Maryland reisartikelen vereniging zou willen spelen, maar het is de dnr conservatieve, het zou moeten.

Maclauchlan zei dat in de herfst van vliegen hoog voorspelling van meer vrijheid mogelijk is een seizoen.Vorig jaar, omdat het niet goed is, niet de vent in de zon kijken.Maar de vermelding van de conservatieve, een programma voor de wederopbouw van de dnr is ver in het noorden, ray ban de verbetering van de voorwaarden voor de werkzaamheden van het nest.Vis en wilde dieren diensten wensen, zal er e ray ban en splitsing van de seizoensgebonden open, dinsdag met een dagelijkse beperkingen en een tas, gesloten op 29.Het zou de heropening van 9 december, blijven tot 18 januari, en een zak te beperken.

De eerste week dat jongeren in vermindering van sterfte en die van ganzen, vroeg of laat.Vr ray ban ijdag of zaterdag bij de opening van de bevolk ray ban ing leidt tot te veel foto ‘s van druk.Degenen die niet werken aan mijn medeleven betuigen met de slachtoffers, maar dit is een offer waard van opoffering.

Voorstel van de Commissie: de sneeuw ganzen watervogels, 107 dagen op 29 november, 18 oktober en 9 december, februari, vier per dag zakken te beperken; brant, 29 50 dagen, op 21 november en 9 december 18 januari, twee per dag.

Drie uit drie per dag, 18 oktober en 28 november 19, 29, op 4 januari, 12 december.Geen zwarte eend kan de in het eerste deel, en slechts één dag na de laatste 2.In alle drie de knoppen, dagelijkse pakket bestaat uit niet meer dan 1 pintail, eenden en kip, rood haar, en twee woodducks.Nogmaals, dit seizoen nog af te sluiten canvasbijter.

Wat is beter voor de zee – eend, dus de dag van het seizoen (2, 102 dan vorig jaar), heeft een tas van vijf per dag, die op 20 januari tot 11 oktober.De Eend is scoters wilde eenden, oude vrouw, en vrijheid beperkt en een zak RTC seizoen zou alleen van toepassing zijn op de officiële zee – eend.Ze kunnen ergens anders genomen worden op gezette tijden eenden seizoen, maar zullen de drie traditionele zakken.

In het vooruitzicht van de hoorzittingen, opmerkingen kunnen worden gericht Maclauchlan, nr, TAO overheidsgebouwen Annapolis, Maryland kalender.

Vandaag: Ocean City Achttiende jaarlijks 50.000 dollar meer witte marlijn kampioenschap van de derde dag.Aan het einde van de wedstrijd van morgen.

Morgen: uil ‘s nachts wandelen, van negen uur tot 21.30 uur, buskruit valt State park.Bel 2897 592.Om twaalf uur in de honderd jaar meer, Colombia, midden in het park, Baltimore nationaal park in de buurt van de Denton, Wolf.7 en 14 jaar oud zal worden beoordeeld als de omzet van de deelnemers, en de bal.

Alleen in dat moment klaar.Bel Jones Bruce in 301 3662 1 977.Honderd jaar in Colombia meer als een kant op 21 augustus het aantrekken van zeebaars, meester.

Zaterdag, Maryland mountain National Park wandelen club, Rose.Bel 1000000 377.

ZATERDAG / ZONDAG: de roep van het wilde laten zien in de speeltuin in Frederick.Demonstratie, vertoont, met inbegrip van jagen, vissen en op drift.Voor 5 dollar voor volwassenen, gratis voor kinderen onder de 16 jaar.Bel 301 9586 831 1.

Vooruit te plannen.

21 augustus: zeebaars, meester in de Chesapeake Bay te ingewikkeld, en de finale (een voorname familie show) op 23 augustus in de arena in Baltimore, voor de toegang tot het gewicht van drie dagen vrij zijn.De conferentie centrum in Baltimore een gratis vissen van programma ‘s en rennen.

Naam en plaats.

Maryland is weer een seizoen afzonderlijk duiven.De goedkeuring van de verordening door de adjunct – secretaris – Maclauchlan niet de dnr, duiven, op 2 mei, 26 oktober, een halve dag foto ‘s van 29; op 21 november en op 12 december’ 2, de hele dag.Alle segmenten van de zak beperkt tot 12.

Voor de railbirds: 2 juni, op 9 november heeft de koning te beperken en met tien zakken, 20 heeft grenzen; solace en Virginia, de dagelijkse 25 zakken, met dezelfde beperkingen.Dit seizoen zal gesloten blijven de kwartelkoning (?).Splitsing van snip seizoen is op 29 november en 9 december 14, 25 mei 16 acht zakken te beperken, de bal.

Om de crisis in de bevolking van Woodcock migratie seizoen, dus nogmaals kort zal zijn, kan niet lief, en het pakket slechts drie, zes ballen.De datum is op 23 november van 16 oktober en 9 december 14.