ray ban De gebreken van het redden van

De gebreken van het redden van de moordenaar Vic vader gearresteerd

Anderson gezochte vijf arrestatiebevelen, doodde hij elf jaar oud Luke gekke woensdag in Mornington schiereilan ray ban d tyabb ovale cricket, na de training.

Maar de politie computer systeem een kloof is een van de redenen waarom de politie niet bewust, dat op 27 januari zijn gevraagd, waren er een paar aanslagen gearresteerd.

De Victoriaanse politie op vrijdag te erkennen, Anderson, 54, moet worden vastgehouden in die tijd, maar twee weken geleden om ervoor te zorgen dat de informatie die op de vertraging van het IT – systeem betekent dat de ambtenaren zich niet bewust van, hij is een gezochte crimineel.

“Als de politie zal op een dag naar dat adres, deze machtiging zou zichtbaar zijn,” Chief commissaris zou vrijdag zei dat de journalist.

Begin aan de kant.Naar de laatste zijbalk.

De handhaving van de nationale steunprogramma ‘s (over) database zijn bekritiseerd door ten minste 15 jaar, terwijl de kleine vooruitgang heeft vastgesteld.

Toen de politie ontdekte dat zij niet gemakkelijk of iemand voorwaardelijk vrij staat, de database is één van de grootste tekortkomingen van 2011.

De politie zei dat ten minste zeven mensen die in strijd met de voorwaarden voor vervroegde vrijlating, omdat ze niet zeker als voorwaardelijk op de vergrijzing van de databank van de moordenaar.

Deze afwijking is vastgesteld op drie jaar na de vaststelling van het in de eerste plaats.

Het verslag van de ombudsman in 2005 een systeem voor de afschaffing van de politie.

Maar een plan in 2011 een upgrade werd uitgesteld na in de installatie v ray ban an technische problemen, en zullen de kosten die aan meer dan 100 miljoen dollar.

Een kopie van het verslag blijkt dat de politie in 2012 en 30 miljoen dollar hebben verlaten project verspild.

De minister van zei $20 miljoen in de begroting opgenomen kredieten zijn in de landen die onder de nagels, de reikwijdte en omvang is aangepast.

Hij benadrukt dat de strijdkrachten niet alleen een geval van huiselijk geweld betrekking heeft op meerdere ins ray ban ray ban ng>tellingen een blok.

“Dit is niet wat ik voor een jonge jongen dood verwijt.Dit is een zeer ingewikkelde kwestie, een deel van ons, “zei hij.

Ook geen manier om te weten of Anderson kan worden aangehouden of onmiddellijk, zelfs als hij gearresteerd voor moord, zei hij.